Further processing options

Deutsche Kunstführer

Bibliographic Details
Title Statement: Deutsche Kunstführer
Type of Resource: Serial Monograph Series
published:
Augsburg Filser 1925-1931
Subjects:
Contents/pieces: 45 records
LEADER 02017cas a2200685 4500
001 0-13018862X
003 DE-627
005 20220228210534.0
007 tu
008 931116d19251931xx z| m| 0 |0ger c
016 7 |a 012823430  |2 DE-101 
016 7 |a 528671-2  |2 DE-600 
035 |a (DE-627)13018862X 
035 |a (DE-576)001828495 
035 |a (DE-599)ZDB528671-2 
035 |a (OCoLC)8716038 
035 |a (OCoLC)08716038 
035 |a (OCoLC)611020488 
040 |a DE-627  |b ger  |c DE-627  |e rakwb 
041 |a ger 
044 |c XA-DXDE 
082 0 4 |a 700  |q DE-600 
245 1 0 |a Deutsche Kunstführer 
264 3 1 |a Augsburg  |b Filser  |c 1925-1931 
336 |a Text  |b txt  |2 rdacontent 
337 |a ohne Hilfsmittel zu benutzen  |b n  |2 rdamedia 
338 |a Band  |b nc  |2 rdacarrier 
362 0 |a 1.1925 - 50.1931[?] 
363 0 0 |a 1  |i 1925 
363 1 0 |a 50  |i 1931 
583 1 |a Archivierung/Langzeitarchivierung gewährleistet  |f SLG  |z Schlossbibliothek Baden-Baden  |2 pdager  |5 DE-31 
591 |a 700!se-Änderung(29-08-06) 
655 7 |a Monografische Reihe  |0 (DE-588)4179998-7  |0 (DE-627)104628669  |0 (DE-576)209995106  |2 gnd-content 
889 |w (DE-627)828501750 
935 |a SAXB  |a mteo 
951 |a ST 
983 |a (DE-15)532943 
969 |c SE 
852 |a DE-15  |z 2014-11-27T09:38:52Z  |x 2012-09-24 
852 |a LFER  |z 2019-12-03T00:00:00Z 
970 |c OZS 
971 |c EBOOK 
972 |c EBOOK 
973 |c EB 
935 |a lfer 
983 |a (DE-Ch1)103345 
971 |c RE 
852 |a DE-Ch1  |z 1995-10-13T00:00:00Z  |x 2016-09-06 
983 |a (DE-D13)184669 
983 |c SE 
852 |a DE-D13  |z 2004-09-28T00:00:00Z  |x 2019-05-03 
852 |a DE-2620  |z 2019-01-14T00:00:00Z 
983 |a (DE-14)168316 
984 |c MB 
852 |a DE-14  |z 2003-12-04T00:00:00Z  |x 2017-10-22 
983 |a (DE-Zi4)274 
976 |c SE 
852 |a DE-Zi4  |z 2001-03-08T00:00:00Z  |x 2017-04-03 
852 |a DE-L242  |z 2019-10-15T10:13:58Z 
980 |a 13018862X  |b 0  |k 13018862X  |o 001828495  |c lfer 
openURL url_ver=Z39.88-2004&ctx_ver=Z39.88-2004&ctx_enc=info%3Aofi%2Fenc%3AUTF-8&rfr_id=info%3Asid%2Fvufind.svn.sourceforge.net%3Agenerator&rft.title=Deutsche+Kunstf%C3%BChrer&rft.date=1925-1931&rft_val_fmt=info%3Aofi%2Ffmt%3Akev%3Amtx%3Adc&rft.creator=&rft.pub=Filser&rft.format=Serial&rft.language=German
SOLR
_version_ 1731358983842693120
access_facet Local Holdings
callnumber-sort
collection lfer
ctrlnum (DE-627)13018862X, (DE-576)001828495, (DE-599)ZDB528671-2, (OCoLC)8716038, (OCoLC)08716038, (OCoLC)611020488
dateSpan 1.1925 - 50.1931[?]
de15_date 2014-11-27T09:38:52Z
dech1_date 1995-10-13T00:00:00Z
dewey-full 700
dewey-hundreds 700 - Arts & recreation
dewey-ones 700 - The arts; fine & decorative arts
dewey-raw 700
dewey-search 700
dewey-sort 3700
dewey-tens 700 - Arts
facet_avail Local
finc_class_facet Kunst und Kunstgeschichte
finc_id_str 0000001087
fincclass_txtF_mv finearts
format Serial, MonographSeries
format_access_txtF_mv Journal, E-Journal
format_de14 Journal, E-Journal
format_de15 Journal, E-Journal
format_del152 Zeitschrift
format_detail_txtF_mv text-print-series-parent
format_dezi4 Journal
format_finc Journal, E-Journal, Book, E-Book
format_legacy Serial
format_legacy_nrw Journal, E-Journal
format_nrw Journal, E-Journal
format_strict_txtF_mv Journal
genre Monografische Reihe (DE-588)4179998-7 (DE-627)104628669 (DE-576)209995106 gnd-content
genre_facet Monografische Reihe
geogr_code not assigned
geogr_code_person not assigned
hierarchy_top_id 0-13018862X
hierarchy_top_title Deutsche Kunstführer
id 0-13018862X
illustrated Illustrated
imprint Augsburg, Filser, 1925-1931
imprint_str_mv Augsburg: Filser, 1925-1931
institution DE-D117, DE-105, LFER, DE-Ch1, DE-15, DE-14, DE-D13, DE-Zi4, DE-L242, DE-Zwi2, DE-2620
is_hierarchy_id 0-13018862X
is_hierarchy_title Deutsche Kunstführer
isil_str_mv DE-15, LFER, DE-Ch1, DE-D13, DE-14, DE-Zi4, DE-L242
kxp_id_str 13018862X
language German
last_indexed 2022-04-28T13:29:53.968Z
match_str :1925:deutschekunstfuhrer:
mega_collection Verbunddaten SWB, Lizenzfreie Online-Ressourcen, Sächsische Bibliografie
misc_de105 EBOOK
oclc_num 8716038, 611020488
publishDate 1925-1931
publishDateSort 1925
publishPlace Augsburg
publisher Filser
record_id 001828495
recordtype marcfinc
rsn (DE-15)532943, (DE-Ch1)103345, (DE-D13)184669, (DE-14)168316, (DE-Zi4)274
rsn_id_str_mv (DE-14)168316, (DE-D13)184669, (DE-15)532943
rvk_facet No subject assigned
score 17,354122
source_id 0
spelling Deutsche Kunstführer, Augsburg Filser 1925-1931, Text txt rdacontent, ohne Hilfsmittel zu benutzen n rdamedia, Band nc rdacarrier, 1.1925 - 50.1931[?], 1 1925, 50 1931, Archivierung/Langzeitarchivierung gewährleistet SLG Schlossbibliothek Baden-Baden pdager DE-31, 700!se-Änderung(29-08-06), Monografische Reihe (DE-588)4179998-7 (DE-627)104628669 (DE-576)209995106 gnd-content, (DE-627)828501750, DE-15 2014-11-27T09:38:52Z 2012-09-24, LFER 2019-12-03T00:00:00Z, DE-Ch1 1995-10-13T00:00:00Z 2016-09-06, DE-D13 2004-09-28T00:00:00Z 2019-05-03, DE-2620 2019-01-14T00:00:00Z, DE-14 2003-12-04T00:00:00Z 2017-10-22, DE-Zi4 2001-03-08T00:00:00Z 2017-04-03, DE-L242 2019-10-15T10:13:58Z
spellingShingle Deutsche Kunstführer, Monografische Reihe
swb_id_str 001828495
title Deutsche Kunstführer
title_auth Deutsche Kunstführer
title_full Deutsche Kunstführer
title_fullStr Deutsche Kunstführer
title_full_unstemmed Deutsche Kunstführer
title_list_str Deutsche Kunstführer
title_short Deutsche Kunstführer
title_sort deutsche kunstfuhrer
topic Monografische Reihe
topic_facet Monografische Reihe
zdb 528671-2